6.8.2017

Ellos -25% tilauksestasi


Kaupallinen yhteistyö: Ellos (sis. kaupallisia linkkejä)


Heipä hei, tällä kertaa Elloksella olisi tarjolla -25% alennuskoodi joka on voimassa 6.8.2017 asti. Joten ajattelin taas vinkata tästä teille, josko siellä ruudun toisella puolella joku suunnittelisi tilausta tuolta. 

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 6.8.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

Alennuskoodi: 
365405

Meinasin teille vinkata tuosta ekan kuvan ihanista pitsishortseista, pyöräilyshortseista, mutta valitettavasti tämä musta malli on myyty loppuun. Vinkkaan näistä vielä siksi, koska en suostu ajattelemaan että kesä on ohi. Se ei nimittäin vielä ole, mutta sinnepäin valitttavasti menemme. Mutta nuo shortsit on olleet aivan ihanat - ovat sopivan tiukat, etteivät nouse ylös. Liian löysien shortsien kanssa on ollut tuota vikaa, että nousevat haaruksista ylös. Multa löytyy myös nämä versiot joissa ei ole tuota pitsistä lahjetta. Onneksi Ellokselta löytyy aika kiva valikoima erilaisia shortseja, joten sieltä varmasti löytyy mieluisat, jos shortseja vain etsii. 


Yritin myös etsiä tätä pitsimekkoa, tai tunikaa mutta en enää löytänyt sitä Ellokselta. Tämä oli muutaman kerran käytössäni, kunnes myin sen eteenpäin koska oli todella kuuma päällä. Nyt innostuin kurkkimaan muita pitsimekkoja Ellokselta ja taas silmiini osui tämä pitsimekko. Tässä pitsimekossa vaan on jokin joka kiinnittää huomioni joka kerta. Ja jos mä olisin Elloksen sisäänostaja, hommaisin pikkuisen lisää värivaihtoehtoja. 

Bongasin sieltä myös tämmösen mekon, joka muistuttaa mua eräästä tunikasta jota käytin kun olin lihavimmillani. Se tosin jäi melko nopsaan isoksi ja piti myydä pois. Nyt tuo Elloksella oleva olisi aikalailla samanlainen, paitsi että tässä uudemmassa on pidemmät hihat. Vähän laittaa miettimään, että pitäisikö ottaa. 

Ja koska se syksy tekee tuloaan, niin mietiskelen myös La Redouten trikoomekon ja Elloksen Cala-neulemekon välillä, että kumpi olisi kivempi syksyn viileämmässä kelissä. Oikeasti mun pitäisi varmaankin alkaa etsimään neuletakkeja ja puseroita. No jospa ne tulee joskus eteeni kun aika on oikea. Nyt haluan ihastella mekkoja. 

Ei kommentteja: